BEMANNING FRÅN UTLANDET

Nu finns ett nytt sätt att bemanna personal, slipp allt krångel med att nyanställa och låt oss hjälpa dig

MINDRE KRÅNGEL

Vi jobbar dagligen med att se till att underlätta för våra kunder på alla möjliga sätt. Med oss behöver du som kund inte lägga ner tid på allt som tillkommer vid anställning av ny personal. Vi sköter allt åt dig!

KOMPETENS

Genom att endast hålla fokus på bemanning och inte ytligare tjänster så ger det oss en möjlighet att ständigt förbättra och utveckla oss och våran personal.

SPARA MER

Våra kunder kan spara tusentals kronor i månaden genom att hyra in personal från oss då traditionella bemanningsbolag har högre utgifter som

Som ett traditionellt bemanningsbolag fast kostnadseffektivt

Ta inte vårat ord för det – här är vad våra kunder säger

Vi har samarbetat med Eustaff i ett år nu och vi är nöjda med deras personal, Vi är glada att kunna utvecklas och expandera tillsammans.

Svets & Montage i Smålandsstenar AB

Roger

Vi har bemannat ett flertal personal från Eustaff och dom har alltid förutsatt oss med god service med allt ifrån bra personal till grym support.

Jerzy Kasica

Jerzy

Vi är väldigt nöjda med personalen som Eustaff tillhandahåller oss, vi hoppas på ett långt och stabilt samarbete.

A-Kraft Bemanning

Michael

Vad kostar det att bemanna personal genom oss?

Nedan följer några exempel på hur mycket personal från oss kan kosta, kontakta oss för att få ett prisförslag skräddarsytt efter dina behov

Bygg

Från 179 kr

per timme

BERÄKNA DITT PRIS

Jordbruk

Från 169 kr

per timme

BERÄKNA DITT PRIS

Hur funkar det att bemanna genom oss?

1

KONTAKT

Ni kontaktar oss och berättar om era personalbehov

2

OFFERT

Vi framställer en offert utifrån era personalbehov

3

AVTAL

Ni signerar avtalet säkert och enkelt genom BankID

4

ANKOMST

Vår personal kommer till ert företag

Inte övertygad än?

Läs mer om hur vi arbetar

LÄS MER OM OSS
Experter inom utländsk arbetskraft

Känn dig säker när du
bemannar via oss 

Eustaff är ett företag baserat i Bulgarien, Sofia. Hela vår verksamhet drivs från Bulgarien. Vi på Eustaff jobbar med att med bemanna och rekrytera arbetskraft från utlandet till andra företag runt om i världen.
Vi har haft många lyckade samarbeten och projekt bland annat i Bulgarien, Vietnam, Kyrgyzstan, Moldavien, Polen,Serbien och Sverige. Eftersom att vi på Eustaff jobbar tillsammans med företag i andra länder så har vi en stor erfarenhet jämfört med andra i vår bransch.  Varje land har olika arbetsstandard och därför har vi stor erfarenhet av att kunna vara flexibla i vårt företag för att kunna förutse alla våra kunder och anställda med rätt hjälp. För oss är det viktigt att våra anställda inte bara tillkommer med bra arbetskraft utan att de också behandlas med respekt och får en bra etik på jobbet. Våra arbetare har socialförsäkring och är anställda på villkor som följer alla de svenska lagarna samt möjliga kollektivavtal som våra kunder har tecknat med facket.

KONTAKTA OSS IDAG

Be om en offert

För att få ett pris skräddarsytt för just dig och ditt kompetensbehov så ber vi dig fylla i formuläret nedan så återkommer vi med en offert till dig.