...

Jobba på Eustaff

Bli en del av familjen.

En tjänst kan vara tillfällig, ett litet steg på vägen. Eller den kan vara starten på en lång resa. Varje jobb ger dig en chans att lära och växa. Oavsett var du är i din karriär, vill vi hitta rätt plats för dig. Med oss vid din sida, ser vi till att du tar rätt steg i rätt riktning, både för nu och för framtiden.

Fördomsfri Rekrytering

Hos oss är alla välkomna, oavsett nationalitet, språkkunskaper eller hudfärg. Visste du att ungefär 60% av vår personal kommer från Bulgarien, Moldavien, Rumänien och Polen? 

Rätt och riktigt

Vi behandlar andra så som vi själva vill bli behandlade – med respekt, ärlighet och omsorg. Genom att bygga förtroende med genuina partnerskap, levererar vi skräddarsydda lösningar, och arbetar hand i hand för att uppnå gemensam framgång

Garanterad Transparens

Med eustaff får du garanterad lön baserad på ditt kollektivavtal, oavsett om du jobbar några timmar, är provanställd eller har en tillsvidareanställning. Vi står även redo att erbjuda förskott på lön när du behöver det

Något du kan förvänta dig av oss

Bemanningsföretag & Rekryteringsföretag

Mångfald och inkludering

Vi strävar efter att skapa en arbetsplats där alla känner sig välkomna, respekterade och uppskattade oavsett bakgrund, kön eller identitet. Vi tror på att främja en kultur av öppenhet, tolerans och samarbete där alla kan blomstra och nå sin fulla potential.

Rätt Person på Rätt Plats

När vi investerar i våra medarbetare, investerar vi i vår framgång som företag Vi förstår vikten av kontinuerlig utbildning och personlig utveckling. Därför är vi dedikerade till att hjälpa dig att få den utbildning du behöver för att lyckas. Oavsett om det är genom interna utbildningsprogram, externt stöd eller finansiellt bidrag, kommer vi att arbeta tillsammans med dig för att se till att du har alla verktyg du behöver för att blomstra i din nya roll.

Support under din anställning:

Du kommer att få ett direktnummer till din kontaktperson på Eustaff som är ansvarig för dig. Denne kan du vända dig till när du har frågor och funderingar kring ditt arbete. Vi jobbar mycket med att du ska känna dig trygg och omhändertagen och ger dig därav en support när du behöver den.

Lön

Din lön utgår alltid efter kundens GFL, vilket ger dig en trygghet i att du inte tjänar mindre än de som är anställda direkt av kundbolaget. Utöver din lön så får du även pension och semesterersättning. Vi erbjuder också en förmån där du har rätt att ta ut en del av din lön i förskott.

Tillväxt

Att investera i våra konsulters välbefinnande är en investering i Eustaffs framtid. Genom att ständigt sträva efter en arbetsplats där varje individ känner sig engagerad och uppskattad, lägger vi grunden för långsiktig framgång och positiv tillväxt.

Kul på Jobbet

Vi tror på att främja en kultur av öppenhet, tolerans och samarbete. I denna anda arbetar vi målmedvetet för att skapa en miljö där alla medarbetare kan blomstra och nå sin fulla potential. Vi är övertygade om att när våra konsulter mår bra och har kul på jobbet, återspeglas detta inte bara i deras arbete utan också i de framgångar vi tillsammans skapar för våra kunder.

Letar du efter ett jobb?

Anmäl dig nedan för några meddelanden när nya jobberbjudanden dyker upp

Are you looking for a job?

Sign up below for a few notices when new job offers appear

Har du någon fråga?

Om du inte hittar svaret på din fråga kan du alltid kontakta oss via e-post eller telefon.

Rulla till toppen