Fördelar med utländsk arbetskraft

Fördelar med utländsk arbetskraft

Fördelar med utländsk arbetskraft

Vi har ett stolt samarbete med personal ifrån Bulgarien och Rumänien.Vi är väldigt imponerade utav våra anställda som alltid överraskar våra kunder med deras höga arbetsmoral och arbetskvalité. Det som kan tyckas vara skrämmande med inhyrd utländsk arbetskraft enligt våra kunder har i det flesta fallen blivit en succé, våra kunder har alltid blivit nöjda över hur vår personal arbetar.

Du kan vända dig till oss och lita på att vi tar hand om allt. Från identifiering av vilken medarbetare som passar bäst hos dig, till de administrativa momenten så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Varför har vi specifikt valt att bemanna utländsk arbetskraft?

Smartare bemanning och träffsäker service exakt efter dina behov när du behöver det. Utländska motiverade anställda kommer först och främst göra det jobb som lokalbefolkningen inte vill göra. Vi har ett brett sortiment när de kommer till yrkesarbetare vilket gör att vi lätt kan leverera personal till sådana branscher där de kan vara brist på arbetskraft. Oavsett typ av uppdrag ska ni som företag alltid känna sig trygga med att vi i alla lägen kan leverera kvalificerad arbetskraft. Vårt beslut angående val av personal är baserat på deras arbetsmoral, arbetskvalité, arbetserfarenhet och allmänt bemötande till problem.

Vi går alltid igenom interna regler med våra partners för att kunna förbereda vår personal innan de påbörjar jobbet, varje företag är unikt med sättet som de jobbar på och stöter till problem. Vi är väldigt noga med att vår personal ska förstå och följa våra partners arbetsregler, särskilt när vissa av våra kunder jobbar med produkter som måste upprätthålla en viss standard och det samma gäller våra partners som utför vissa tjänster som även de måste upprätthålla en viss standard, ett bra exempel på detta är teknisk isolering. Isoleringen måste uppfylla specifika krav för att vara godkänd och inte vara potentiellt skadlig eller brandfarlig. Därför tycker vi att det är väldigt viktigt att vi har en bra kommunikation med våra partners så att vi kan lära känna företaget och personerna som står bakom företaget för att i sin tur förhindra missförstånd och problem.

 

One Response

  1. […] anställa Foregin Labor är ett utmärkt sätt att få lite hushållsarbete runt huset. När du är i en bindning är detta […]

Comments are closed.