Om Oss

Eustaff rekryteringsföretag
Vår historia

Eustaff grundades år 2018, sedan dess har vi expanderat en del. Från en person med stora drömmar som jobbade hemifrån i en liten lägenhet på 50kvm till att idag ha ett fantastiskt team som är utspridda i våra rekryteringskontor över världen. Från att ha startat bolaget i Bulgarien så hittar ni oss nu i Bulgarien, Moldavien, Rumänien, Polen och Sverige.

Vi är ett företag som lägger vikt på den personliga kontakten mellan oss, våra kunder och våra anställda. Vi vill inte vara stämplade som ett vanligt bemanningsföretag, utan vi vill ses som ett seriöst team, som arbetar hårt, är noggranna, flexibla och pålitliga men samtidigt har hjärtat på rätt ställe.

Vi vill vara ett alternativ till traditionell bemanning. Därför har vi valt en mer personlig och individualiserad inriktning. När ni väljer att kontakta oss får ni därför en samarbetspartner som verkligen vill ert bästa.

Vi är en rekryteringsbyrå som på många sätt är specialiserad på att hitta den bästa talangen utifrån era specifika behov och önskemål. Vårt team arbetar utifrån kombinerad manuell och automatiserad matchning för att ge er ett urval av personer vars kompetensområden motsvarar vad ni behöver.

Genom att arbeta tillsammans med er för att hitta den perfekta kandidaten för ert företag så ser vi till att resultatet blir så bra som möjligt.

about
clock
Smidigt

Vi jobbar dagligen med att se till att underlätta för våra kunder på alla möjliga sätt. Med oss behöver ni som företag inte lägga ner tid på allt som tillkommer vid anställning av ny personal. Vi sköter allt åt dig!

clock
Kvalitet

Eustaff bemanning strävar efter att matcha rätt person till rätt jobb. Vi går igenom dina behov tillsammans med våra projektledare och rekryteringsexperter för att hitta personal med rätt kompetens som passar in i just din verksamhet.

clock
Effektivt

Vi organiserar transport och logi för personalen, allt för att du ska slippa tänka på problemen runt omkring. Tiden som du sparar genom att bemanna via oss kan du använda till att utveckla din egen verksamhet.

stuff

Varför är vi ett annorlunda bemmaningsföretag?

Vem som helst kan säga att de är bäst på bemanning, men vi kan säga det med gott förtroende och faktiskt mena det.

Vi bryr oss om våra kunder och tar service på allvar, därför lägger vi stor vikt på personlig kontakt när du väljer att bemanna via oss. Hos oss har du alltid en och samma handledare så att du som kund kan känna dig trygg.

Eustaff bemanning är även medlem i Almega kompetens företagen som även omfattar alla 14 LO- förbund som inkluderar bland annat Kommunal, IF Metall, Handels, Hotell- och restaurangförbundet, Målarna och Buggnadsarbetareförbundet.

Genom att anlita oss får ni därför tillgång till många av de egenskaper som annars ofta förbises. Vi anstränger oss alltid för att säkerställa att varje enskilt samarbete leder till långsiktig nytta för alla inblandade.

250+

Anställda ute på uppdrag

25+

Nöjda kunder

5

Olika länder

Är du i behov av vår service?

Vår personal kan göra processen med bemanning mycket snabbare och enklare. Kontakta oss så hjälper vi dig att få det rätt från början. Enklare än att försöka göra det själv.

Få en offert

Så blir rekryteringen enklare med Eustaff

Att välja ett bemanningsföretag är ett utmärkt sätt att hitta rätt talang för ert företag. Som en stöttepelare genom hela processen får du med bemanningsföretag stöd från idé om behov till anlitande av person.

Men vilka är egentligen fördelarna?

  • Med ett bemanningsföretag blir det enkelt att hitta en perfekta kandidaten för att täcka ett kort- eller långsiktigt behov. Tack vare en omfattande personaldatabas kan Eustaff ge dig ett stort och varierat urval.
  • Ni får möjligheten att säkerställa flexibel anställning av personer som samtidigt matchar ert företags interna kultur och målsättning.
  • Med ett bemanningsföretag uppnår ni hög flexibilitet tack vare såväl flexibel prissättning som individualiserade anställningsförutsättningar. I många fall blir resultatet avsevärt mycket mer prisvärt jämfört med heltidsanställning.
  • På Eustaff har vi lång erfarenhet av att underlätta för våra kunder genom att matcha kompetens med deras behov.
pic

Träffa vårt lag

Som rekryteringsbyrå med rötter i arbetsmarknaden och dess verkliga behov så värdesätter vi att se till så att alla våra kunder kommer i kontakt med rätt personer. Med flexibelt arbetssätt så kan vi arbeta såväl fristående som i nära anslutning till er befintliga administrativa personal.

Med oss kommer ni i kontakt med ett lyhört bemanningsföretag som på riktigt värdesätter era behov och intressen.

team

Alexander Sanatgari

CEO

[email protected]

+46 73 535 05 01

+46 70 930 80 48

team

Elias Martin

Coordination Manager

[email protected]

+46 73 424 33 22

team

Katharina Slosar

Project Manager

[email protected]

+46 76 324 61 25

team

Manol Mazenv

Recruitment Manager Bulgaria

[email protected]

+359 88 824 8188

Blogg inlägg

se alla artiklar
blog
Bemanning – Vad innebär det egentligen?

Bemanning är ett begrepp som numera verkar dyker upp i stort sett överallt. Även om det ibland kan framstå som något utav ett modeord så är det ofta en väsentlig del av rekryteringsprocessen. I den här...

blog
Enklare rekrytering med bemanningsföretag

Allt fler företag väljer att anlita bemanningsföretag i samband med rekrytering. Det är ett sätt att både frigöra interna resurser och säkerställa rätt bemanning redan från början. Men hur...

blog
Fördelar med flexibel bemanning

Numera handlingar bemanning inte bara om att hitta rätt person till rätt plats. Minst lika viktigt är det att säkerställa att såväl anställningen som processen blir tillräckligt flexibel fö...

Följ oss och vårt arbete

@eustaff