Användbar Information

Vad du kan förvänta dig utav vår bemanning och rekrytering?

FÖR KUNDER

Allmän information

Fakturering

Beroende på arbetsplatsen så fakturerar vi från varannan vecka till varje månad. Kontakta din handläggare på Eustaff för att få information om faktureringen.

Transport

All transport av vår personal sköts av oss på Eustaff bemanning. Det kan variera från flyg till buss.

Arbete

Vi erbjuder personal som inte bara har stor kunskap inom sina områden men även har ett stort driv och hög arbetsmoral.

Rekrytering

Eustaffs verksamhet är att göra rekrytering till något mer personligt. Mycket genom att dels matcha individuella kompetenser med specifika behov, men samtidigt säkerställa att alla personers särskilda egenskaper framhävs. På så sätt skapar vi rätt förutsättningar för samarbeten mellan individen och organisationen.

Kollektiv Avtal

Vi är medlemmar i Almega kompetensföretagen som omfattar alla 14 lo- förbund. Tveka inte på att kontakta oss vid mer frågor.

Krav

Vi är väl medvetna om verklighetens höga krav avseende såväl certifieringar som individuella egenskaper och förmåga. Därför ber vi er alltid att kontakta våra medarbetare där vi tillsammans kan gå igenom era specifika behov på utbildningar, certifikat och andra krav ni kan ha på personalen.

FÖR ARBETSSÖKANDE

Allmän information

Lön

Beroende på arbetsplatsen så betalas lönen från varannan vecka till varje månad. Kontakta din handläggare på Eustaff för att få information om just din lön.

Boende

Vi på Eustaff ser till att varje boenden som vi tillhandahåller för vår personal uppfyller en hög standard. Det finns alltid internet tillgängligt och vi förser våra anställda med bilar som kan användas till handling och transport till och från jobbet.

Transport

All transport av vår personal sköts av oss på Eustaff bemanning. Det kan variera från flyg till buss.

Trygghet

Vi är måna om att vår personal ska trivas och alltid känna sig trygga. Hos oss får du en handledare som alltid finns tillgänglig vid frågor och funderingar som du har.

Arbete

Vi på Eustaff bemanning erbjuder jobb inom det flesta områden. Ni hittar mer information på våran ansökningssida eller på [email protected]

Sociala Garantier

Med ett anställningsavtal hos oss så ingår självklart tjänstepension och försäkring. Hos oss på Eustaff kan du alltid vara säker att du är fullt socialt försäkrad när du arbetar.

Få en offert

För att få ett pris skräddarsytt för just dig och ditt kompetensbehov så ber vi dig fylla i formuläret nedan så återkommer vi med en offert till dig.

Följ oss och vårt arbete

@eustaff