Hyr personal genom Eustaff

Hyr personal genom Eustaff

Fördelar med att hyra personal från oss

Ibland så stämmer inte CV och förhoppningar om en arbetare ihop med personens kompetens eller arbetsmoral och detta är något alla företagare någon gång varit med om. Det kan vara ett svårt och krångligt beslut som måste tas av en arbetsledare när dessa situationer dyker upp, men inte om du hyr genom oss! När du hyr in arbetskraft från oss så är detta svåra beslutet inte så svårt längre. Du som kund har rätt till att byta ut personal som du anser inte uppfyller kraven. Som kund slipper du allt krångel med att hitta nya arbetare och utföra andra skyldigheter som kan tillkomma, du sparar i administrativa och indirekta kostnader som kan orsakas i dessa fall. Du alltså inga bestående skyldigheter gentemot arbetskraften.

Hur ser ni på feedback ifrån era anställda?

Vi försöker alltid ha en öppen dialog med vår personal, oavsett situationen. Enligt våran erfarenhet så måste personalen vara nöjd vilket i sin tur leder till att våra partners är nöjda med personalens prestationer. Vid en nytt samarbete brukar vi oftast utföra små justeringar under samarbetets gång för vår personal. Justeringarna baserar på feedback som vi får av vår personal eller av våra partners.

Hur gör ni om vi känner att en arbetare inte passar in hos oss?

När en situation uppstår där våra samarbetspartners känner att någon specifik anställd inte riktigt passar in hos dom så byter vi ut den anställda och fixar allt kostnadsfritt för att göra dig som kund nöjd. I många fall kan det vara så att arbetaren inte passar in på just ditt företag men ofta kan man kunna matcha in den utbytta anställda till ett annat jobb hos någon av våra andra samarbetspartners.

 

One Response

  1. […] När du normaliserar att använda ett visst rekryteringsföretag kommer de aldrig att gå fel med dina anställda. De flesta bemanningsföretag har en databas som är perfekt ordnad med utmärkta kandidater i linje. Ibland behöver jobb inte gå igenom annonseringsprocessen eftersom det redan finns väntande potentialer. Detta sparar företagets tid och pengar. Nu har du som arbetsgivare sett fördelarna med att använda utländska bemanningsföretag. […]

Comments are closed.