Bemanning Inom Lager, Logistik och Industri

Bemanning Inom Lager, Logistik och Industri

Visste du att ett av de vanligaste yrkena bland män i Sverige är lager- och terminalpersonal?

Enligt en studie gjord av svenska yrkesregistret tar lagerpersonal en sjätteplats på listan över sveriges vanligaste yrken. Trots att det finns en hög efterfrågan av personal för dessa typer av jobb är det inte alltid lätt att hitta rätt personal. Att hantera ansökningar, intervjuer och allt pappersarbete som en rekryteringsprocess medför är ansträngande och tidskrävande. Vi på Eustaff har många års erfarenhet av rekrytering och erbjuder en enkel, flexibel och trygg lösning.

Oavsett om du söker lagerpersonal eller anställda som arbetar på en produktionslinje i en fabrik har Eustaff lösningen för dig. 

Vi inhämtar dina specifika behov och skräddarsyr rekryteringsprocessen för att säkra att du enbart får personal som passar ditt företag och era arbetsmetoder. Alla våra kandidater genomgår en noggrann rekryteringsprocess där vi säkerställer att vi enbart anställer högt drivna individer med en stark arbetsetik, oavsett jobb. 

Har ni behov av en lite annorlunda rekryteringsprocess? Ni kanske önskar att testa era kandidater på plats, eller ställa specifika frågor som ni därefter betygsätter? Tveka inte på att ta kontakt med oss så hjälper vi er.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *